• De Rustgevende Massage  Masseren is één van de meest populaire beauty behandelingen. Daarom wordt het in verschillende vormen aangeboden.Massages hebben massa's positieve effecten. Ze ontspannen de spieren,verlagen de bloeddruk en hartslag,verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychisch profiteer je het meest van een massagekuur, omdat het de stress in het alledaagse leven helpt te verminderen.

  De soorten massages?
  De bekendste vorm van massage is de klassieke, zoals Zweedse massage, de borstelmassage, Hot Stone massage, lymfedrainage, olie massage, Thaise massage en sportmassage. Maar er zijn nog massa's meer massagevormen die bijdragen aan het welzijn,zoals de Deep stoelmassage Tissue massage,de Qi massage,vier handenmassage en elektrische massage.

  Wat Is nu juist een elektrische massage?
  Daaronder verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals apparaten om je voeten te masseren,massage stoelen en massage banken. Door trillingen en druk genereerd het apparaat een massage-effect. Net als de traditionele massage stimulators, helpt het de spierspanning verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.

  Wat biedt een massage stoel?
  Een massagestoel biedt, afhankelijk van de kwaliteit en functies, diverse automatische massages. Met de afstandsbediening kunnen diverse massage op verschillende niveaus worden geconfigureerd. Massagestoelen zijn vaak te vinden in wachtruimtes of hotels, bv op luchthavens. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig. De stoel masseert de gebruiker. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen langzaam een aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en de rug worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding en men ontspant. Na een lange dag in de auto of op kantoor ,kan een sessie in de massagestoel heel ontspannend zijn.
  Ondertussen zijn er autofabrikanten die hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.

  Wat zijn de voor en nadelen?
  Een vervanging voor ieamnd echt zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daarom worden de specifieke probleemgebieden niet goed behandeld. Maar goede apparatuur met voldoende kwaliteit zijn al heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massage, Zou zeker met een paar dingen rekening moeten houden. Zo is het beter om massagepads op het lichaam aan te brengen, wanneer dit voledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.
  Het is niet toegestaan om elektrische stimulators toe te passen bij koorts, hartproblemen of tijdens de zwangerschap.

  Tags Tags :
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :